Dé letselschade-expert
Altijd maatwerk
Groot netwerk specialisten
Persoonlijke & deskundige hulp

Beoordelingen 94

Uitstekend
100%
Goed
0%
Gemiddeld
0%
Slecht
0%
Zeer slecht
0%
Marga van den Berg
11/10/2021
In februari 2021 werd ik van achteren aangereden door een personenauto. Mijn auto stond stil omdat ik voorrang moest verlenen aan het tegemoetkomend verkeer. De klap achterop mijn auto viel best mee, zo ook de schade aan de auto. Ik voelde me echter vrij snel heel erg beroerd (hoofdpijn, misselijk en gedesoriënteerd). Mijn pech was dat ik naar links keek tijdens de aanrijding, waardoor de klap op mijn nek grotere gevolgen had. Mijn huisarts constateerde een hersenschudding en schreef fysiotherapie voor. Lichamelijk ging het steeds beter met mij. Mijn hoofd was echter een grote chaos, mijn geheugen liet me steeds in de steek en heel veel vaardigheden was ik kwijt. Dit maakte me erg van streek. Ik kwam toen in contact met Mevr. J. Mallee en Dhr. Van Reenen. De hulp en vooral het begrip voor mijn situatie (het kwijt zijn van heel veel cognitieve vaardigheden) hebben me zeer geholpen om na een half jaar bijna helemaal hersteld te zijn. Ook was het heel prettig hoe zij met de tegenpartij de zaken hebben afgehandeld en tot een overeenstemming zijn gekomen.
Mw. Lourens
09/09/2021
Via deze weg wil ik u bedanken voor de samenwerking in mijn zaak. Ik ben super tevreden over alles, vanaf het begin tot het einde van het traject. Nogmaals hartelijk dank voor alles wat u voor mij heeft gedaan.
Peter
02/08/2021
Het contact met Letselschade Begeleiding heb ik als erg professioneel ervaren. Er was duidelijke uitleg en afstemming over elke stap in het proces dat al met al ruim 2 jaar in beslag nam. De betrokken medewerkers hadden naast een deskundige zakelijke blik ook aandacht voor de menselijke kant. Gezien alle omstandigheden is het maximale uit de situatie gehaald.
Margriet
30/07/2021
Een goed bedrijf Letselschade-begeleiding, ik geef een dikke 9!
Karima Saddik
21/06/2021
Gedurende mijn zaak ben ik door Judith Mallee en Roel van Reenen supergoed begeleid. Ik ben goed voorbereid en zij communiceerden over elke stap die zij namen met mij. Men benadert de zaak professioneel en betrokken en zij waren goed te bereiken voor vragen en het was nooit te veel. Je voelt je gehoord en er is grote betrokkenheid. Goed advies waarmee je wat kan. Komen altijd er zelf op terug binnen de zaak en verliezen je niet uit het oog. De transparantie en flexibiliteit zorgt voor vertrouwen. Ik raad elke persoon aan om door hen begeleid te worden. Zeker binnen een complexe zaak waar je geen raad mee weet kunnen zij je goed begeleiden op weg naar de juiste weg! Bedankt voor alles.
Theo Gaarenstroom
20/04/2021
Ben heel erg tevreden met de begeleiding en afhandeling van mijn letselschade. Ik kan iedereen aanraden om met deze letselschadebegeleiders in zee te gaan, hier zal u zeker geen spijt van krijgen. Voor mij hebben ze het maximale eruit gehaald, nogmaals heel erg bedankt.
Yvonne
14/04/2021
Na een lange periode van 5 jaar heb ik vorige week het hoofdstuk mogen sluiten. Tijdens mijn werk ben ik in een escalatie terecht gekomen en ik heb daarbij blijvend letsel opgelopen, door toedoen van een cliënt. Na het contact maken met Roel van Reenen is er een fijne en duidelijke samenwerking geweest, waarbij ik ook vragen mocht stellen. Het is een zwaar en lang traject geweest, echter we bleven erin geloven en ervoor gaan om het tot een goed einde te brengen. Dit is dus gelukt. Dank je wel Roel.  Ik kan Letselschade-Begeleiding aanbevelen!!
Ingrid
08/03/2021
Een aantal jaar geleden heb ik een bedrijfsongeval gehad, waarna ik mijn kruisband verloren heb. Daaruit voortkomend liep ik een longembolie op, waardoor ik veel verloor: Mijn relatie, mijn mobiliteit en mijn baan. Zoekend op internet ben ik uitgekomen bij Letselschade-begeleiding B.V. Na een gesprek met dhr. Van Reenen besloot ik met hen in zee te gaan. Voor mij is dit de goede keuze geweest, omdat ze bereid zijn om al mijn vragen te behandelen en duidelijke uitleg te geven. Ze hebben voor mij het beste geregeld en ik ben erg tevreden over hun handelen.
Zlatan
25/02/2021
Fijn en professioneel geholpen. Goed bereikbaar en altijd open voor een gesprek. Een echte aanrader!
Adolphe
10/12/2020
In de afgelopen drie jaar is mijn leven enorm veranderd door mijn auto ongeluk. De nodige discussies met de wederpartij zorgde voor enorm veel stress en spanning. Desondanks bleven jullie altijd rustig, betrokken en in gesprek met mij en de wederpartij. Er was altijd sprake van heldere communicatie en ik werd goed op de hoogte gehouden. Fijn dat het nu eindelijk afgerond is.
Nadine
08/12/2020
Naar grote tevredenheid is de schadeclaim afgehandeld. Bedankt voor jullie deskundigheid.
Willem
22/11/2020
Een collega en ik hebben beiden een vrouw met letsel door een ongeluk. De werkgever waar wij werken heeft regelmatig verzekerden die door ongelukken letsel hebben opgelopen en die worden standaard doorgestuurd naar een advocatenkantoor waar deze werkgever afspraken mee heeft gemaakt. Het feit dat wij beiden toch gekozen hebben voor Letselschade-begeleiding is toch wel een teken aan de wand hoe goed zij zijn. In 1e instantie waren mijn vrouw en ik in zee gegaan met dit advocatenkantoor op advies van de werkgever, maar daar waren we gauw vertrokken. Er werden niet relevante vragen gesteld en bescheiden gevraagd die niet nodig waren. Daarnaast kwam de behandelaar niet kundig over, was laks en had verder weinig interesse in de zaak. Hoe anders is dat met Letselschade-begeleiding. Met Roel in de frontoffice en Judith in de backoffice is er een koppel dat perfect werk aflevert. Roel begon met een huisbezoek wat zeer verhelderend werkt van twee kanten. De uitleg is perfect, geen overbodige vragen of mededelingen, alles to the point. Daarna ging alles in een stroomversnelling en wij werden door Roel alsmede door Judith exact op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Al met al zeer professionele mensen met verstand van zaken, tonen interesse in de klant zelf en zijn klantvriendelijk in de omgang. Buiten dat zijn het ook aardige en lieve mensen.
Ron Groters
17/09/2020
Wij hebben letselschade-begeleiding ingeschakeld omdat de lijntjes begeleider – slachtoffer / benadeelde korter zijn en het heeft voor ons goed uitgepakt omdat wij van reële en informele benadering houden. Ook de onomwonden adviezen en tips worden zonder moeilijke woorden uitgelegd van het hoe en waarom het beter is om het zus of zo te doen. Persoonlijk houd ik dus niet van een vent, sorry, in pak met bij behorende stropdas en gelukkig is mr. R. van Reenen een prettig persoon, wij mogen Roel zeggen, en kundig zonder poespas en een reëel raadsman. Mocht er iemand in mijn naaste omgeving helaas letselschade begeleiding nodig hebben zal ik zeker Letselschade-begeleiding B.V. aanbevelen.
Gerrie Bouwhuis
17/09/2020
Hierbij wil ik u bedanken voor al uw hulp die niet makkelijk was gezien de vervelende situatie die nadat bijna alles rond was niet bleek te kloppen! Jullie hebben mij weer uit dat dal geholpen toen ik het echt niet meer zag zitten mijn hartelijke dank daarvoor dat u alles rond heeft gekregen! Ik beveel jullie als letselschadebegeleiding dan ook van harte aan.
Corrie Dusseljee
03/06/2020
Nadat ik ben aangereden en de veroorzaker niet van plan was actie te ondernemen heb ik letselschadebegeleiding via internet gevonden. Zij hebben deze zaak in behandeling genomen. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de voortgang en uiteindelijk is het keurig en tot grote tevredenheid afgehandeld.
Anoniem
03/06/2020
Mijn ervaring met letselschade begeleiding bv is zeer goed. Ze kijken niet alleen naar je letsel maar ze kijken ook verder, zien ze nog dingen die wellicht over het hoofd zijn gezien waar toch direct actie genomen moet worden. Ze kijken hoe ga je zelf met het letsel om ze begeleiden je van begin tot het einde en zorgen dat alles perfect geregeld wordt. Mijn dank is zeer groot.
Anoniem
18/04/2020
Via een collega in contact gekomen met letselschade BV Enorm meelevende mensen die het uiterste voor je zullen doen . Ook ben ik enorm goed ingelicht over de stand van zaken elke keer . Bij huisbezoek werd ik elke keer gerust gesteld , ook wanneer er lastige termen werden gebruikt werd mij alles goed uitgelegd en op mail gezet ! Contact verliep altijd soepel en bij vragen stonden ze altijd klaar om deze te beantwoorden, al met al ben ik zeer tevreden hoe het allemaal is gelopen en zijn echt mensen met een hart voor hun cliënten
Edward K.
13/03/2020
Ik had een heel onaangenaam ongeluk in april 2018. De hele zaak was erg ingewikkeld, het vaststellen van de dader en het wachten op OM-beslissingen duurde lang. Vanaf het begin werd ik bijgestaan door LB-medewerkers, geweldige hulp en professionele controle bij de situatie / gebeurtenissen. Ik raad hen bij iedereen aan die problemen heeft met verzekeringsinstellingen, zij werken efficiënt en consistent.
Eyup Kondu
13/03/2020
Ik ben goed geholpen door letselschadebegeleiding en ben blij dat ik voor jullie heb gekozen. Ik kan het een ieder die letsel heeft opgelopen aanraden. Bedankt Roel van Reenen en zijn team.
Lilian Mohamedjar
07/03/2020
“Ik steek bij deze de loftrompet over Roel van Reenen en Judith Mallee, van Letselschade-Begeleiding B.V.” Na een auto-ongeval, hebben zij mij 7 jaar lang bijgestaan en goed begeleid. Veel bewondering heb ik dan ook voor hun enorm empathisch vermogen. Roel van Reenen heeft juridisch vrijwel alles uit de kast gehaald om voor mij een rechtvaardige compensatie af te dwingen. Met het resultaat ben ik zeer content!! Nu kan ik deze zaak na jaren afsluiten. Daarom steek ik de loftrompet over hen. Indien u hulp bij letsel nodig heeft, beveel ik deze kanjers van harte aan. Nogmaals heel erg bedankt.
Anoniem
07/03/2020
In 2015 hebben mijn zoon en ik een auto-ongeluk gehad. De afhandeling van de letselschade heb ik direct uithanden gegeven en ik ben steeds ontzorgd door LB. Steeds werd ik op de hoogte gehouden van de stand van zaken en het contact was altijd snel en plezierig Dat deze zaak lang geduurd heeft lag zeker niet aan LB zij hebben er alles aan gedaan om er voor mij een zo goed mogelijk eind resultaat uit te halen en met succes. Ik ben dan ook de heer van Reenen en mevrouw van Helmont dankbaar voor hun vasthoudendheid en adviezen.
Jeremy P. Doorduyn
17/02/2020
Ik ben in januari 2018 van achter aan gereden waar een whiplash en een bewegingsbeperking als gevolg uit kwam. Ik had een rechtsbijstandverzekering die voor mijn belangen zou uitkomen. Dat is leuk als je blikschade hebt dat regelen ze wel. Maar zodra er letsel bij komt regelen ze dat erg slecht en laten ze je gewoon met een belachelijk voorstel zitten. Hierdoor ben ik verder gaan zoeken en kwam ik bij letselschade-begeleiding b.v. uit. Deze zorgen goed voor mijn belangen en ben je geen nummer voor ze maar echt een persoon met een serieus probleem. Die zo goed mogelijk geholpen moet worden wat ze vervolgens ook doen. Ik ben erg goed geholpen en buiten het regelen om komen ze ook met tips/oplossingen die voor mijn genezing ten goede komen. Ook de afhandeling/eindregeling is goed en vakkundig uitgevoerd waar ik met een goed gevoel op terug kijk. Ik zou ook mensen met een soortgelijk probleem, en mij vragen of ik iemand weet, zeker doorsturen naar hun. Ik ben zeer tevreden met de service en nogmaals bedankt
Miranda
18/01/2020
Bij deze wil ik letselschade-begeleiding bedanken voor de goede afhandeling van de schade. Ondanks dat het even geduurd heeft hebben ze niet opgegeven. De samenwerking verliep voorspoedig. Ik zou ze zeker aanbevelen,
Anita Noten
18/01/2020
Ik wil Letselschade-begeleiding heel hartelijk danken voor een goede begeleiding na mijn auto-ongeluk. Dankzij hun goede ondersteuning en informatie is deze zaak naar volle tevredenheid afgehandeld! Mijn complimenten!
Femke
19/12/2019
Bijna twee jaar heeft mijn proces geduurd maar gedurende deze periode heeft Letselschade-begeleiding mij op zeer regelmatige basis op de hoogte gehouden van de stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen in mijn casus. De communicatie verliep heel soepel, op mails werd binnen een dag gereageerd. Letselschade-begeleiding heeft zich volledig ingezet voor mijn casus met als resultaat een eindregeling die stemt tot grote tevredenheid. Mocht ik ooit nog letselschade begeleiding nodig hebben dan zal ik zonder twijfel weer contact opnemen met dit bureau!
M. Radhe
14/12/2019
Ik ben erg blij dat jullie mijn dossier goed hebben behandeld, ik ben erg blij met jullie.
Jacqueline
25/11/2019
Bedankt voor de fijne ondersteuning na mijn ongeval en het regelen van de financiële afwikkeling daarvan. Naar volle tevredenheid afgehandeld.
Nelson Perestrelo
22/07/2019
Al heeft het proces erg lang geduurd, ben ik heel erg tevreden hoe jullie dit hebben afgehandeld. En jullie hebben netjes een tussenweg gevonden waar bij beide partijen vrede mee hebben. Eindelijk kan ik de zaak mentaal ook sluiten. De communicatie tussen jullie en mij ging ook heel duidelijk en soepel. Chapeau. Hartelijk dank.
Bert
15/07/2019
Bedankt voor het begeleiden, het heeft wel even geduurd voor het afgewikkeld was maar dit had ik zelf nooit voor elkaar gekregen. Nogmaals bedankt!
Arjan
15/07/2019
Dit was mijn eerste verkeersongeluk, waar ik voor de verdere gevolgen Letselschade-begeleiding heb ingeschakeld. Daarom stel ik de goede begeleiding en actieve communicatie zeer op prijs.
Jantine Oudesluijs
15/07/2019
Heel veel dank voor alle hulp in de afgelopen 6 jaar. Wat jullie gedaan hebben zou ik zelf nooit voor elkaar hebben gekregen. Dankzij de inzet van Judith Mallee en Roel van Reenen is mijn letselschadeclaim door een medische fout nu afgehandeld. Het persoonlijk contact en medeleven heb ik als bijzonder ervaren.
T. Kostense
22/05/2019
Een aanrijding is natuurlijk niet leuk. En de afhandeling van de schade die je op kan lopen nog minder. Tot onze opluchting is alles naar behoren afgehandeld. Vriendelijke medewerkers en goede communicatie is in dit soort gevallen extra belangrijk. We zijn heel goed begeleid door het gehele proces. We werden goed op de hoogte gehouden van het proces en er was een duidelijke communicatie. Zoals hierboven al geschreven is dit in dit soort gevallen extra belangrijk. Daarnaast vinden we het ook van belang dat de medewerker ook vraagt hoe het gaat en of alles naar wens verloopt en dat was ook allemaal naar tevredenheid. Wij zijn daarom zeer tevreden met de afhandeling.
Erna de Lorijn-Husken
25/04/2019
Ik ben heel erg blij met de hulp die jullie mij geboden hebben. Zelf had ik dit niet voor elkaar gekregen. Allemaal snel en toch rustig en met geduld geluisterd. Mijn dank is enorm.
C. Geneugelijk
05/04/2019
Na het ongeluk zijn wij zeer netjes geholpen door Judith Mallee de afhandeling van onze zaak is snel en goed verlopen. Tevens heeft de letselschade expert Roel van Reenen ons van goede adviezen voorzien bij de huisbezoeken. Heel veel dank voor de hulp.
Mado
15/03/2019
Mijn referentie over jullie! Naar mijn mening kon ik nergens beter geholpen worden als bij letselschade-begeleiding! Wat ik vooral fijn vond is dat jullie na het ongeluk gelijk al in actie kwamen. Afspraken werden netjes nagekomen en er werd echt naar mijn verhaal gekeken ik voelde me absoluut geen nummertje! Nogmaals super bedankt Judith en de rest van de team! Keep the good work up!
Ed Saelens
25/01/2019
We zijn op een persoonlijke en ook professionele wijze begeleidt bij het proces na een ongeval met blijvend letsel. Er is goed en correct voor ons onderhandeld met de tegenpartij. Wij hebben een positieve ervaring met Letselschade-begeleiding!!
Rene Bertens
10/12/2018
Ik ben zeer tevreden met al jullie hulp die jullie mij hebben gegeven.
Fadoua
16/11/2018
Bedankt voor de afhandeling van mijn claim. Ik heb de bemiddeling als erg prettig ervaren en ben erg blij met de uitkomst.
Maarten
16/11/2018
Letselschadebegeleiding BV heeft mijn zaak nav een ongeval in 2015 zeer goed behartigd. De heer van Reenen heeft mij op een zeer professionele wijze geholpen met het voor beide partijen oplossen van de zaak. Ook het contact via de mail door mevr. Mallee was duidelijk en snel. Bedankt voor alles!
Mw. Wat
16/11/2018
Letselschade-begeleiding heeft mij deskundig en goed geadviseerd. Ik ben erg tevreden over de afhandeling.
Robert
31/08/2018
Letselschade-begeleiding heeft mij gedurende 3 jaar op een professionele wijze begeleid en geadviseerd nadat ik een fietsongeluk heb gehad (schade-zonder-dader). Heel veel dank voor alles, met name voor het efficiënte en snelle schakelen.
J.J.W. Kok
31/08/2018
Mag ik jullie bedanken voor alles. Ik ben zeer tevreden.
Laurina
22/07/2018
‘Letselschade-begeleiding heeft mijn verwachtingen overtroffen. Deskundig advies en persoonlijke begeleiding zijn de termen die mijn contact met hen beschrijven. Naar mijn mening hebben Judith en haar collega’s er alles aan gedaan voor het beste resultaat, en daar ben ik ze dan ook zeer dankbaar voor.’
Oussama el Hammouti
19/06/2018
Letselschade-begeleiding B.V. heeft mij geholpen met het aansprakelijk stellen van tegenpartij. Ik was aan het begin radeloos totdat ik in contact kwam met Letselschade-begeleiding B.V. Tot de dag van vandaag ben ik hun hartelijk dankbaar.
Jamila
07/06/2018
Hartelijk dank voor de uitstekende professionele hulp, goede communicatie en snelle service. Jullie geven niet snel op, zijn doortastend, rechtvaardig en standvastig, dat i.c.m. de kennis en expertise resulteert in succes. Ik dank jullie hartelijk dat jullie voor me zijn opgekomen. Het was een zeer fijne samenwerking. Ik raad een ieder ander jullie zeker aan!!!
Miriam
23/03/2018
Erg fijne, professionele en persoonlijke benadering. Ik voelde me erg gehoord en serieus genomen. Heel fijn dat ik dit stukje uit handen kon geven.
Roy
23/02/2018
Ik wil jullie bedanken voor jullie expertise en goede service. Het contact via de telefoon of email was altijd erg duidelijk en professioneel. Ik kan iedereen letselschade-begeleiding aanraden!
Anoniem
09/02/2018
Bedankt voor de goede zorgen en begeleiding. Waar wij er niet in geloofden ging Roel door en met succes! bedankt voor alles.
Anoniem
09/02/2018
Ruim 2,5 jaar geleden kreeg ik door een ongelukkige val een ernstige knieblessure, ik had geen idee hoever de financiële aansprakelijkheid van de verantwoordelijke partij reikte, dus ik besloot om Letselschade-begeleiding in te schakelen als woordvoerder en contact naar de verzekeraar van de verantwoordelijke partij. Gedurende het hele hersteltraject stond Letselschade-begeleiding voor me klaar, met vragen kon ik bij ze terecht en kreeg altijd vlot en keurig beantwoord. Alle kosten die ik in de loop der tijd had als gevolg van het ongeval werden door de verantwoordelijke partij vergoed dankzij de inbreng van Letselschade-begeleiding. Tijdens de medische en juridische afhandeling van mijn proces stonden ze me bij en adviseerden me daar waar ik een vraag had, en dit alles terwijl mijn mening werd gerespecteerd en leidend bleef in het geheel. Nu 2,5 jaar na het ongeval kan ik dankzij de hulp van Letselschade-begeleiding dit hoofdstuk in mijn leven afsluiten en verder gaan. Judith en Roel, bedankt voor jullie inbreng.
Latysha
09/02/2018
Ik vond de samenwerking prima verlopen tussen u en mij en ben erg blij dat ik bij jullie terecht kon, met de problemen die ik na het ongeluk heb moeten verduren. Dank u wel voor alles!
Irma Haider
09/02/2018
Ik wil het team van Letselschade begeleiding van harte bedanken voor hun inzet. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Er word altijd heel snel gereageerd op mijn vragen en ik had het gevoel dat iedereen op dit kantoor ook persoonlijk betrokken was bij mijn zaak. Uiteindelijk ben ik ook heel tevreden over het resultaat en zou dit letselschadebureau iedereen aanbevelen.
Khalid
22/01/2018
Ik wil LB oprecht bedanken voor hun volharding en vasthoudendheid bij het behandelen van mijn zaak. Na mijn verkeersongeval, namen ze contact met me op en zorgden voor alle noodzakelijke maatregelen met de wederpartij en met de behandelend artsen en specialisten om ervoor te zorgen dat ik uiteindelijk mijn gepaste rechten kon krijgen. Ondanks de bezwaren en vele hindernissen van de verzekeringsmaatschappij van de andere partij, volgden LB hun inspanningen totdat ze erin slaagden mijn gepaste rechten volledig en tot mijn volledige tevredenheid te verkrijgen.
Anoniem
19/10/2017
“Ik ben heel goed begeleid en geholpen door Letselschade-begeleiding in het bijzonder door Roel en Judith. Ze staan klaar om je vragen te beantwoorden en hebben heel het proces met geduld met mij doornomen. Vriendelijk bedankt voor alles! “
Anoniem
21/08/2017
Jullie zijn een heel professioneel en betrokken team, ik heb dat zeer gewaardeerd.
Mandy
14/08/2017
Via mijn ouders ben ik bij letselschade begeleiding uitgekomen. Na mijn auto-ongeluk (waarbij ik geen schuld had) zat ik met klachten thuis, maar had geen idee dat ik hier wat meer mee kon doen. De begeleiding van dhr. van Reenen en mevr. Mallee is heel erg goed verlopen. Alles werd goed uitgelegd, en ze hebben er alles aan gedaan om me zo goed mogelijk te helpen tijdens het gehele proces. Nu is het eindelijk afgesloten en ben ik ontzettend dankbaar voor de steun die ik van Judith en Roel heb mogen ontvangen.
Andrea
14/08/2017
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor alle hulp die ik van jullie heb mogen ontvangen bij het behalen van dit uitstekende resultaat. De heer van Reenen voor de onderhandelingen met wederpartij en Judith voor de uitstekende manier waarop ze mij op de hoogte gehouden heeft van alle correspondentie en afspraken. Jullie zijn een heel professioneel en betrokken team, ik heb dat zeer gewaardeerd.
Jan en Marijke van de Ven
26/06/2017
Na een bedrijfsongeval van mijn man (met hoofdletsel) waren wij op zoek naar een letselschade bedrijf, die ons met onze zaak zou kunnen helpen. Het eerste gesprek met mevr. Mallee verliep zeer vriendelijk en professioneel zodat wij onze schadeclaim met een gerust hart aan haar en dhr. v. Reenen overgedragen hebben. Wij konden met vragen altijd bij mevr. Mallee terecht en ook dhr. v. Reenen heeft ons uitstekend bijgestaan. Inmiddels is onze zaak in ons voordeel afgerond, met dank aan beiden.
Wijnand en Carla de Goeij
21/06/2017
Na ons motor ongeluk (van achter aangereden en niet onze schuld) in 2016 hebben wij Roel en Judith in de arm genomen voor advies over onze schade. Deze schade was zowel materieel als fysiek/mentaal behoorlijk heftig. Dan weet je als slachtoffer echt niet hoe te handelen en waar je moet zijn. Zij hebben ons fantastisch advies gegeven en ons zeer uitgebreid en SUPER begeleid naar een eindregeling. Van de bezoeken aan huis tot en met telefonisch en mail contact. Roel en Judith nogmaals ontzettend bedankt voor alle steun en hulp.
Eva v. H.
21/06/2017
In 2016 ben ik gevallen door schuld van de gemeente Amsterdam, waardoor ik erge pijn aan mijn net geopereerde knie kreeg. De huisarts (waar ik een bewijs van moest krijgen dat ik last had van mijn knie) zei mij: “ik heb vaker met dit soort dingen te maken gehad: het gaat nooit lukken om de gemeente aansprakelijk te stellen”. Een kennis van mij die advocaat is, zag er ook geen brood in. Via internet heb ik de site van letselschade-begeleiding gevonden. Tot mijn grote verbazing en vreugde heb ik een zeer goede vergoeding gekregen! Judith is zeer aardig en correct aan de telefoon, men mailt vaak binnen 24 uur terug. En het heeft mij geen cent gekost!
Ans
16/05/2017
Nadat ik ernstig verwond was geraakt door een hondenbeet hebben mw Mallee en de heer van Reenen zich tot het uiterste ingespannen om een hiervoor een passende schadevergoeding te krijgen. De contacten verliepen altijd professioneel en supervriendelijk, een echte aanrader!
Cor van der Schans
16/05/2017
Na een ongeval buiten mijn schuld om kreeg ik rugklachten. Een poosje nagedacht wat er kon om mijn letselschade te verhalen op de tegenpartij. Al zoekende op internet kwam ik bij Letselschade-begeleiding uit. Gebeld met deze mensen en die zagen in dat ze mij konden helpen in deze zaak. Wat ik niet kon begrijpen is dat de hulp die geboden wordt voor mij gratis is, en dat klopt achteraf ook. Na drie jaar is mijn zaak rond en heb ik geen rekening ontvangen. Mevr. Mallee en Dhr. van Reenen hebben mij goed geholpen. Ze hebben mij helemaal ontzorgd en zijn zeer vriendelijk naar mij maar ook in gesprekken waarbij de tegenpartij aanwezig was. Dhr van Reenen wijst de tegenpartij op een nette manier de weg die hij voor mij wil bewandelen, iets waar wij geen kennis van hebben. En Mevr Mallee houdt achter de schermen op kantoor contact met allebei de partijen. Ik ben goed geholpen met Letselschade-Begeleiding en zou het zo weer doen.
Senaida
08/04/2017
Graag wil ik Letselschade-begeleiding B.V. heel hartelijk bedanken voor de hulp in mijn letselschade zaak. De heer Roel van Reenen heeft mij zeer goed bijgestaan, ondanks het feit dat de zaak al eerder door een advocaat behandeld was en op niets was uitgelopen. Nogmaals hartelijk dank
P.R.
27/01/2017
In verband met hondenbeten, in beide benen van mijn vrouw, heb ik Letselschade Begeleiding BV ingeschakeld. Dat de uitbetaling lang op zich heeft laten wachten ligt zeker niet aan mevrouw Judith Mallee en de heer Roel van Reenen van Letselschade Begeleiding BV. De vertraging kwam door de eigenaar van de betreffende hond en zijn verzekeraar. Alle lof dus voor Letselschade Begeleiding BV voor de vasthoudendheid en service.
Donny Fliegen
03/01/2017
Ik ben zeer tevreden en ze zijn super vriendelijk en behulpzaam en zeer snelle reactie op mail.
De heer Raghoe
14/11/2016
In 2011 raakten mijn dochter en ik betrokken bij een kop en staart botsing, waar we een whiplash aan hebben overgehouden. Omdat ik bij mijn autoverzekering een rechtsbijstand verzekering had afgesloten, werd het overgedragen aan de rechtsbijstandsverzekeraar. Omdat het na 5 jaar niet opschoot, en deze zaak op niets dreigde uit te lopen, heb ik Letselschade Begeleiding benaderd om mijn zaak over te nemen van de voorgenoemde. Na een huisbezoek van Letselschade begeleiding, was mijn zaak duidelijk bij dhr. van Reenen. Hij gaf mij hele goede tips en begeleiding. Hij zette zich heel goed in om het maximale, en alles wat mij toekwam, eruit te halen. Daarbij had hij vaak contact met de tegenpartij, waarbij hij op een gezonde manier druk legde bij tegenpartij om tot een afwikkeling te komen. Hoewel de tegenpartij tegenstribbelde en zich achter allerlei wazige feiten probeerde te verschuilen, wist dhr. van Reenen van Letselschade begeleiding hen over de streep te trekken. Letselschade begeleiding is gespecialiseerd in whiplash zaken en weet zodoende in een korte periode zaken met een positief eindresultaat af te wikkelen. In mijn geval was alles in ongeveer 8 maanden (inclusief vakantieperiode) afgewikkeld. Daarom raad ik u Letselschade begeleiding van harte aan.
De heer Faouzi
14/11/2016
Hierbij mijn ervaring over Letselschade-begeleiding b.v. Mevrouw Judith Mallee en meneer Roel van Reenen waren altijd heel duidelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden. Ze hebben mij supergoed geholpen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn zaak, ik heb alleen pluspunten. Ik bedank hen ook hartelijk voor alles wat ze gedaan hebben voor mij. Het is een aanraden om de zaak niet onderling te regelen, maar om Letselschade-begeleiding in te schakelen. Het kost je niets, het geeft veel rust en in mijn geval heeft het tot een mooie vergoeding geleid. Veel dank aan Judith Mallee en Roel van Reenen.
Dhr Bolijn
22/10/2016
Bij deze wil ik jullie bedanken voor jullie begeleiding na mijn auto ongeluk. Ik wist niet hoe ik te werk moest gaan. Jullie stonden na ons telefonisch contact binnen 3 dagen bij ons voor de deur. De gesprekken die we gehad hebben waren fijn en er werd gelijk gehandeld. Nu na twee jaar ben ik ver genezen en is bijna alles afgerond. Dank voor alles.
Katinka
16/10/2016
Na een voorval op het werk vorig jaar oktober had ik letsel en schade opgelopen. Op het werk werd er nonchalant over gedaan. Toen ben ik via familie in contact gebracht met Letselschade-Begeleiding BV. Na een persoonlijk gesprek thuis, wat heel prettig was, werden verdere stappen door hun ondernomen. Alle communicatie verliep verder via e-mail. Ze hebben mij goed geholpen. Ik ben super tevreden.
Mariëtte Poll
16/09/2016
Een letselschade zaak vraagt, in mijn ogen altijd, om een expert en die heb ik gevonden bij Letselschade-begeleiding. Het is namelijk al moeilijk genoeg om om te gaan met de gevolgen van een ongeluk. Niet alleen het herstellen, maar ook alle bijkomende zorgen en ellende. Het beste dat je in zo’n situatie kan doen is de hulp inroepen van mensen die verstand van zaken hebben en namens jou optreden. Zij zijn namelijk zeer betrokken en deskundig, maar hebben geen last van alle emotie die je zelf kan hebben over wat er gebeurd is. Daardoor realiseren zij het beste resultaat mogelijk voor je en daar ben ik erg blij mee.
Omar
02/09/2016
Ik ben dik tevreden met de service en manier van werken. Ik vond vooral de persoonlijke communicatie en het snelle handelen erg fijn. Zeker een aanrader voor mensen die naar zo een instantie op zoek zijn. Van mij krijgt Letselschade-begeleiding B.V. een dikke 9.
Lia
08/08/2016
Letselschade-begeleiding heeft ons heel erg goed geholpen met de afhandeling van de schadeclaim na een ongeluk. We waren niet bekend hoe het zit met alle regels rond de schadeafhandeling en het smartengeld. De heer Van Reenen en mevrouw Mallee hebben ons op een hele fijne manier geholpen en ontzorgd. Dat was heel erg fijn na zo’n akelig ongeluk.
Michael
08/08/2016
In November 2012 raakte ik betrokken bij een noodlottig ongeval op mijn werk. Direct was er sprake van ernstig letsel en moest ik geopereerd worden om erger te voorkomen. Na maanden van revalidatie ben ik ander werk gaan doen bij hetzelfde bedrijf. Het bleek achteraf dat het e.e.a niet helemaal goed was gegaan met het verstrekken van de veiligheidsmiddelen waardoor het ongeval heeft kunnen gebeuren. Vanuit mijn werkgever werd mij verzocht het e.e.a. te ondertekenen i.v.m. het uitkeren van een schadevergoeding door de verzekering van mijn werkgever. Na maanden touwtrekken heb ik besloten online advies in te winnen en kwam ik in contact met dhr. van Reenen. Na een goed telefonisch gesprek wist hij direct de juiste weg te bewandelen. Je werkgever aansprakelijk stellen is immers niet gemakkelijk en voelt niet prettig. De onderbouwing waarom dit noodzakelijk was kon ik mede door het advies van dhr. van Reenen goed naar mijn werkgever vertalen. Er ging een ruime periode van onderzoeken en expertises aan voorbij. In de tussentijd heb ik geregeld telefonisch en per mail contact gehad met mevrouw Mallee wat ik als zeer prettig heb ervaren. Altijd een eerlijk antwoord en nooit onzekerheid mogen ervaren. Inmiddels is de zaak sinds enkele weken positief afgerond en kan ik een zeer zwaar hoofdstuk gedeeltelijk afronden want helaas zal ik er de rest van mijn leven aan herinnerd blijven. Wat mij betreft verdient Letselschade-begeleiding en in het bijzonder dhr. van Reenen en mevrouw Mallee een dikke 10. Ik kan Letselschade-begeleiding iedereen aanraden en als advies wil ik meegeven hoe moeilijk het soms ook is, geduld is een schone zaak en met Letselschade-begeleiding gaat dit zeker goed komen.
Ingrid Meijers en Stephanie Dahmen
08/08/2016
Na aankoop van een gebleken ondeugdelijk apparaat en een zeer norse manier van handelen van de verkoper heb ik bij jullie om raad gevraagd. Mijn dochter en ik zijn dan ook zeer blij met het advies van Judith Mallee en de hulp van Roel van Reenen bij het benaderen van de wederpartij die inmiddels zijn ongelijk toegegeven heeft. Een schadevergoeding die van onze kant niet verwacht was. Het persoonlijke gesprek met dhr. van Reenen werd als zeer prettig en geruststellend ervaren. En de afhandeling per mail was uitermate prettig.
Petra
23/07/2016
Ik heb de afgelopen maanden gebruik gemaakt van de hulp van Letselschade-Begeleiding. Eerst kwam iemand persoonlijk kennismaken en het ongeluk met mij bespreken en uitleg geven over de procedure wat mij op dat moment geruststelde. Daarna ging alles via de e-mail. Dit heb ik als prettig en praktisch ervaren. Ik kreeg nog te beantwoorden vragen, antwoorden op mijn vragen en de voorstellen van de tegenpartij netjes toe gemaild en er kwam soms tussentijds ook een mail binnen om mij op de hoogte te houden. Wanneer ik een vraag stelde werd hij vrij snel beantwoord. Ik kan zeggen dat ik blij ben geweest dat ik het bedrijf heb ingeschakeld en dat zij alles voor mij hebben geregeld, terwijl ik aan mijn herstel werkte.
Riet
23/07/2016
Ik heb een whiplash-beweging gemaakt, omdat ik in mijn auto van achteren ben aangereden door een andere personenauto. Deze is helaas doorgereden. De dader heb ik via de politie kunnen achterhalen. Voor de afwikkeling van dit ongeval heb ik contact gezocht met Letselschade-begeleiding B.V., omdat zowel ik als de dader bij dezelfde verzekeringsmaatschappij zaten en ik hierdoor een objectieve mening wilde hebben. Ik ben trouwens met hen in contact gekomen op advies van vrienden. Zij hadden n.l. een zeer positieve ervaring met Letselschade-begeleiding B.V. Na eerst een telefonische afspraak gemaakt te hebben, is hun letselschade-expert Roel van Reenen bij ons aan huis langsgekomen. Ik heb een zeer prettig gesprek met hem gehad, waarin duidelijk de gang van zaken geschetst werd. Na dit gesprek ben ik via de mail/telefonisch op de hoogte gehouden van de gang van zaken door zijn collega Judith Mallee. Ook dit contact werd door mij als erg prettig en duidelijk ervaren.
Ella
06/06/2016
Ik ben zeer tevreden met de manier waarop Letselschade-begeleiding mij heeft geholpen. Ik ben meneer R. van Reenen en mevrouw J. Mallee dan ook zeer dankbaar dat zij alles voor me geregeld hebben. Na een val op een brug die sterk verouderd was en vol gaten zat, waarbij ik zonder enig resultaat bij de gemeente aan had geklopt heeft Letselschade-begeleiding alles in de hand genomen. Ik ben gelukkig weer ver hersteld. De schade is keurig afgehandeld. Een aanrader voor als u letsel op welke manier ook hebt opgelopen, voor een zeer deskundig advies.
Kim van Waes
06/06/2016
In februari 2016 ben ik slachtoffer geweest van een auto ongeluk, waarbij ook mijn zoontje van 2 achterin de auto zat. Mijn auto was total loss en zelf had ik daarna erge rugklachten. Ik werd door een collega gewezen op Letselschade-begeleiding B.V. en werd diezelfde avond nog vrijblijvend door ze gebeld. Tijdens dit telefonisch contact werd mij kort uitgelegd wat de mogelijkheden waren en of ik vrijblijvend een expert wilde laten langskomen. De expert is netjes bij me thuis gekomen en heeft alles met me doorgenomen. Er zijn zaken waar een slachtoffer recht op heeft, waar ik nog nooit van gehoord had. Ze nemen al het contact met de tegenpartij over en er worden geen kosten bij mij in rekening gebracht. Alles gaat in goed overleg en ik ben altijd zelf betrokken geweest bij de onderhandelingen. Erg prettig contact, duidelijk, persoonlijk en betrokken. Uiteindelijk hebben we het dossier in mei afgesloten met een mooi resultaat. Alle kosten die ik gemaakt heb, heb ik vergoed gekregen en ook voor de schrik en ongemakken n.a.v. de rugpijn, ben ik gecompenseerd! Voor vragen kon ik altijd bij ze terecht. Ik heb zelfs nog een mooie bos bloemen van ze ontvangen toen mijn dochter geboren was! Ik zal Letselschade-begeleiding B.V. bij iedereen aanbevelen!
Anneke
14/05/2016
Wij zijn zeer tevreden met de manier waarop Letselschade-begeleiding B.V. ons geholpen heeft. Na ons auto ongeluk in oktober, s’nachts op de grote weg, kwam er zoveel op ons af waar we ons geen raad mee wisten. Wij zijn Meneer R. van Reenen en Mevrouw J. Mallee dan ook zeer dankbaar dat zij alles voor ons geregeld hebben, zodat wij de tijd hadden om rustig te herstellen.
Loek van den Broek
14/05/2016
Buiten mijn schuld werd ik op de fiets aangereden door een auto. Het gevolg was dat ik een zware enkelblessure opliep. Via internet vond ik Letselschade-begeleiding bv. Door hen ben ik professioneel begeleid in het proces met de tegenpartij voor een schadevergoeding van de geleden materiële- en immateriële-schade.
Patricia
27/04/2016
Ik ben zeer tevreden met de manier van handelen van de heer mr. R. van Reenen en mevrouw Mallee. Wat verstaan deze mensen hun vak goed! Na een aanrijding waarbij ik whiplash gerelateerde klachten heb opgelopen hebben mevrouw Mallee en de heer mr. R. van Reenen zich enorm ingespannen om ervoor te zorgen dat mijn gezin kon blijven doordraaien zoals we dit gewend waren. Na ruim twee jaar hebben zij de zaak op een goede manier afgesloten. Ik kan ze aan iedereen die hulp nodig heeft aanbevelen.
Cindy
23/03/2016
Na een ongeval, waarbij je letsel oploopt ben je zo overdonderd dat je hoofd niet staat naar alle zaken die hier bij komen kijken. Mijn man heeft Letselschade-begeleiding B.V. ingeschakeld, waarvoor ik hem dankbaar ben. De heer Van Reenen en mevrouw Mallee hebben ons op zeer professionele, maar vooral ook menselijke wijze bijgestaan. Zonder hen hadden we nooit geweten dat er vele zaken wettelijk vastgelegd zijn. Dankzij Letselschade-begeleiding B.V. kan ik langzaamaan mijn oude leven weer gaan oppakken. Nogmaals hartelijk dank en ik kan Letselschade-begeleiding B.V. aan iedereen in een soortgelijke situatie aanbevelen. Het scheelt je een heleboel zorgen.
Anouk
22/02/2016
Ik ben erg tevreden met de goede service van Letselschade-Begeleiding. In november ben ik betrokken geweest bij een auto ongeluk. Op zich viel de schade mij mee, toch doordat ik met Letselschade-Begeleiding in aanmerking was gekomen kwam ik er achter dat er toch dingen waren waarin ik was belemmerd. Door dit contact zijn de kosten van mijn schade helemaal gedekt. Hiervoor wil ik jullie erg bedanken.
Eric Verkeste
14/02/2016
September 2015 reed onze zoon met zijn scooter in op een auto, welke de voorrangstekens had genegeerd, met een ernstig letsel aan de knie tot gevolg. Zelf werk ik bij een grote verzekeraar en ik weet dat langere termijn gevolgen een grote impact kunnen hebben, evenals het belang van een juiste communicatie. Tevens gaat een rechtsbijstand vaak niet diep genoeg in op medische gevolgen. Via internet kwam ik bij Letselschade-begeleiding en ik ondervond direct aandacht voor mijn zoon, hetgeen je direct al helpt bij een stuk verwerking. Het gaat uiteindelijk om je kind en zijn toekomst. Na een persoonlijk gesprek bij ons thuis, met onze zoon erbij, heeft Letselschade-begeleiding direct het initiatief genomen, uitstekend begeleid, geadviseerd en de casus tot grote tevredenheid afgerond. Wij zijn hen zeer dankbaar!
De heer Peter Nooijens
04/02/2016
We zijn heel erg tevreden over de begeleiding na een verkeersongeval met de brandweer. Letselschade-begeleiding heeft alles van ons overgenomen voor de begeleiding van mijn vrouw; zij zat er helemaal doorheen. Hierdoor kon mijn vrouw zich concentreren op haar herstel, terwijl Letselschade-begeleiding het heel netjes afhandelde. Dus als wij een cijfer mochten geven zou dat een dikke 10 zijn. Bij deze wil ik de letsel-begeleiding hartelijk bedanken.
Dhr Groen
17/01/2016
Ik ben zeer tevreden met de manier waarop letselschade begeleiding mijn belangen heeft behartigd. Ook- en misschien wel juist- wanneer andere partijen van inzicht verschilden of een vlotte afloop in de weg stonden heeft de heer Van Reenen manieren gevonden om toch tot een goede afwikkeling te komen. Dankzij zijn deskundigheid, creativiteit en volharding hebben wij uiteindelijk alles uit de zaak kunnen halen wat er in zat en ben ik meer dan tevreden over het eindresultaat. Dank daarvoor!
Riet en Ton B.
21/11/2015
Tijdens vakantie heeft mijn vrouw een letselschade opgelopen. Na 4 dagen verblijf in het ziekenhuis is ze per ambulance naar Nederland vervoerd. Nadat alles een beetje tot rust kwam zijn we via internet in contact gekomen met Letselschade-begeleiding B.V. Na een telefonische afspraak heeft mr. R. van Reenen ons persoonlijk bezocht en nog dezelfde dag de verzekering aansprakelijk gesteld. Hierna heeft mevr. J. Mallee ons via e-mail op de hoogte gehouden en op perfecte wijze ons bijgestaan. We zijn uiterst tevreden en kunnen dan ook iedereen Letselschade-begeleiding aanbevelen.
Aren Melissant
14/11/2015
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn letselschade door de heer Roel van Reenen en zijn assistent Judith Mallee. Ik wil ze hier dan ook hartelijk voor bedanken en alle andere mensen die hier aan hebben meegewerkt. Een zeer deskundig en betrokken team.
Erik
06/11/2015
Het voortraject en de uiteindelijke afwikkeling van mijn letselschade zijn naar alle tevredenheid verlopen. De schade-experts van Letselschade-begeleiding B.V. zijn vanaf het beginstadium nauw betrokken. Ik ben geadviseerd en begeleid. Het aangesloten netwerk van medische deskundigen heeft er voor gezorgd dat de ernst van het opgelopen letsel door de tegenpartij werd erkend. Ik wil Dhr R. van Reenen en zijn team dan ook hartelijk bedanken voor de inzet . Ondanks de blijvende beperkingen kan ik tevreden zijn over de uitgekeerde schadevergoeding.
Bart Dijkstra
02/11/2015
Onlangs werd ik door een hond aangevallen en heb mij gewend tot Letselschade-begeleiding. Zij hebben prima werk geleverd. De eigenaar van de hond was niet direct tot samenwerking bereid. Toch lukte het om de nodige info bij de eigenaar los te krijgen. Vervolgens is onderhandeld met de verzekering van de eigenaar. En de verzekering heeft inmiddels een voor mij zeer acceptabel bedrag naar mij overgemaakt. Letselschade-begeleiding heeft zoals mij door hen eerder werd gemeld, mij geen kosten voor hun inzet in rekening gebracht. Bedankt.
Kevin de Keijzer
26/10/2015
Tijdens het fietsen ben ik door een loslopende hond ten val gekomen. Aangezien ik zowel persoonlijk als materiële schade had opgelopen en niet wist hoe dit verder in zijn werk zou gaan, heb ik een vrijblijvend aanmeldingsformulier op Letselschade-begeleiding.nl ingevuld. Hierna werd contact met mij opgenomen en een afspraak gepland. Na een huisbezoek werd alles voor mij geregeld en ik heb inmiddels al mijn schade vergoed gekregen. Ik ben zeer tevreden over Letselschade-begeleiding B.V. en kan hun professionele en klantvriendelijke aanpak aan iedereen aanraden.
M.M.Mahler
16/10/2015
Onlangs ben ik bijgestaan door uw organisatie en met veel tevredenheid. Ik had letselschade opgelopen en de hele procedure is zeer vakkundig in behandeling genomen zowel door de letselschade-expert als zijn medewerkers. Als ik een cijfer moet geven is het een 10.
S. Voragen
16/10/2015
Als eerste wil ik zeggen dat ik meer dan tevreden ben over de algehele afwikkeling van zaken door Letselschade-begeleiding B.V. Ik ben vooral zeer te spreken over de wijze waarop ze de zaken hebben aangepakt en met mij – als hun cliënt – zijn omgaan. Het draait bij dit letselschadebureau niet alleen om het financiële gedeelte, maar ook om de persoon in kwestie. Buiten het feit dat er voor mij een meer dan tevreden financiële schikking is geregeld, heeft de heer Roel van Reenen – die mijn zaak heeft behartigd – mij een zeer deskundige arts aanbevolen op het gebied van pijnbestrijding. Tevens heb ik het als zeer prettig ervaren dat de heer van Reenen zich de moeite nam om een aantal malen naar het Zuiden van het land te reizen om mij te bezoeken. Kortom; ik waardeer hun professionele, deskundige en vooral persoonlijke manier waarop ze voor mij de zaken hebben behartigd. Ik kan het bureau dan ook van harte aanbevelen!
Noëlle
28/09/2015
Ik ben erg te spreken over de aanpak en afhandeling van mijn letselschade. De heer van Reenen is snel bij mij op huisbezoek geweest en heeft me duidelijk uitgelegd wat mijn rechten zijn. Ik voelde me serieus genomen. Ik ben ook tevreden met mijn schadevergoeding. Ik zou hem zeker aanraden aan anderen.
De heer Fiddelers
25/09/2015
Chapeau! Een zeer zorgvuldige en deskundige afhandeling van mijn letselschade. U was eerlijk, kundig en snel, nooit eerder zo’n correct iets meegemaakt! Ga zo door!