Dé letselschade-expert
Altijd maatwerk
Groot netwerk specialisten
Persoonlijke & deskundige hulp
Dieren

Letsel aangebracht door dieren

Bent u door toedoen van een dier gewond geraakt? Wij kunnen u bijstaan bij het verhalen van uw letselschade. Voor onze dienstverlening brengen wij géén kosten bij u in rekening; wij nemen onze kosten mee in uw schadeclaim en factureren rechtstreeks aan de aansprakelijke partij. Dit heeft verder géén invloed op de hoogte van uw schadevergoeding.

Letselincidenten door toedoen van een dier zijn er in allerlei vormen en maten. De meest voorkomende is een hondenbeet, maar ook kunt u door een loslopende hond omver gelopen zijn. Tevens kan letsel ontstaan door een trappend paard of door een val van een op hol geslagen paard. Daarnaast kunt u als gevolg van een krabbende kat, een bijtende hamster of een pikkende vogel ook lelijk gewond raken.

In principe valt de door u opgelopen schade te verhalen op de Aansprakelijkheidsverzekeraar Particulieren van de eigenaar / bezitter van het betreffende dier, zolang uwerzijds geen sprake is geweest van uitlokking / pesten van het dier. Aangezien wij conform het Nederlands recht werken is het van belang dat dit een Nederlandse verzekeraar betreft.

Cliënten aan het woord

Gerrie Bouwhuis

“Jullie hebben mij weer uit dat dal geholpen… “

Ron Groters

“… het heeft voor ons goed uitgepakt omdat wij van reële en informele benadering houden.”

Corrie Dusseljee

“Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de voortgang en uiteindelijk is het keurig en tot grote tevredenheid afgehandeld. “

Eyup Kondu

“Ben blij dat ik voor jullie heb gekozen.”