Dé letselschade-expert
Altijd maatwerk
Groot netwerk specialisten
Persoonlijke & deskundige hulp

Informatie schadeclaim bij bedrijfsongeval

Wij houden ons bezig met het verhalen van uw schade en stellen hiervoor een schadestaat op conform de geldende richtlijnen. Hierin kunnen de volgende schadeposten worden opgenomen:

  • Directe materiële schade, zoals de schade aan uw kleding, uw sieraden, uw telefoon, etc.
  • Kosten genezing en herstel, zoals bijvoorbeeld het eigen risico van uw zorgverzekeraar, de eigen bijdrage voor fysiotherapie, medische hulpmiddelen, pijnstilling, vergoeding voor de dagen dat u in het ziekenhuis of het revalidatiecentrum verbleef, etc.
  • Reiskosten / Parkeerkosten, zoals door u gemaakt voor het bezoeken van uw artsen / behandelaars en ziekenhuizen.
  • Vergoeding huishoudelijke hulp, wanneer u als gevolg van het ongeval tijdelijk of blijvend niet meer volledig in staat bent om uw gebruikelijke huishoudelijke taken te verrichten en u hiertoe bent aangewezen op uw gezinsleden, familie of vrienden.
  • Vergoeding zelfwerkzaamheid, wanneer u als gevolg van het ongeval tijdelijk of blijvend niet meer volledig in staat bent uw gebruikelijke klusjes in en rondom uw woning te verrichten.
  • Vergoeding studievertraging, wanneer u als gevolg van het ongeval langdurig heeft verzuimd of dermate slechte cijfers heeft behaald dat u het studiejaar over moet doen. U betreedt hierdoor een jaar later de arbeidsmarkt. Hierbij dienen de studieresultaten van vóór en ná het ongeval overhandigd te worden. 
  • Verlies van verdienvermogen, wanneer u als gevolg van het ongeval minder inkomsten heeft omdat u bijvoorbeeld onregelmatigheidstoeslagen of standaard overuren misloopt of omdat u vanwege uw ziekmelding niet uw volledige salaris krijgt uitgekeerd. Dit tonen wij aan middels uw loonstroken van vóór en ná het ongeval. Bij zelfstandig ondernemers geldt dat wij het verlies van verdienvermogen middels verklaringen, jaarrekeningen en belastingaangiftes aantonen. In geval van zwart-werk zal het verlies van verdienvermogen middels verklaringen aangetoond moeten worden en zal daarnaast uw verlies worden omgerekend van bruto naar netto (als ware er loonbelasting over geheven).
  • Smartengeld, u heeft altijd recht op smartengeld als tegemoetkoming van het u overkomen leed. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de aard en ernst van uw letsel.

Cliënten aan het woord

Gerrie Bouwhuis

“Jullie hebben mij weer uit dat dal geholpen… “

Ron Groters

“… het heeft voor ons goed uitgepakt omdat wij van reële en informele benadering houden.”

Corrie Dusseljee

“Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de voortgang en uiteindelijk is het keurig en tot grote tevredenheid afgehandeld. “

Eyup Kondu

“Ben blij dat ik voor jullie heb gekozen.”